Nybörjarkurs i ukulele

Varför spela ukulele?
Jo, den är liten, lätt och behändig, lättspelad och en riktig glädjespridare!

Ukulelen - ”den lilla glädjespridaren” - är det lilla instrumentet med det stora ljudet, som är lätt och rolig att spela på. Både stora och små kan snabbt lära sig. Att kunna spela ett instrument är både roligt, viktigt och befriande därför att det skänker så mycket glädje; det höjer självkänslan, ökar självförtroendet och stärker samhörigheten i gruppen.

På kursen får du lära dig att spela flera ackord och framför allt att kompa en lång rad visor och sånger som flitigt används i förskolan och skolan och även i sällskapslivet. Även om du aldrig spelat något instrument förut, så kommer du när denna kursdag är slut, att ha spelat ca 30 visor och gå från kurslokalen med ett leende på läpparna!

Böckerna "UKULELA – ukuleleskola för barn" och "UKU-lilla - ukulele för små barn" med visor och ackord kan köpas till specialpris och instrument kan eventuellt lånas under kursdagen.

Välkommen till en annorlunda kursdag med Eva Olivia Samuelson som är vissångerska och pedagog med stort musikaliskt kunnande och en smittande entusiasm. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med sång och musik med både barn och vuxna och hennes ukulelekurser brukar, precis som ukulelen, vara riktiga glädjespridare.

Samla ihop en egen grupp och vi anpassar en kurs efter era behov.
Beställer gör du genom att skicka in formuläret nedan.

Välkommen att höra av dig!