Brädan ABC123 - Skrivbräda

Denna magiska Skrivbräda är en dubbel wyteboardskiva som man lägger sitt arbetsmaterial inuti. Eleven arbetar på brädan med en vanlig wyteboardpenna. Tack vare möjligheten att sudda, så kan man träna ändå tills man själv blir nöjd. Speciellt bra är detta för de barn/vuxna som måste träna mycket för att tillägna sig en färdighet. De kan skriva och sudda, skriva och sudda, precis så mycket som de själva behöver. Om man så väljer, har man hela tiden stöd av förlagan/arbetsunderlaget t.ex. ur elevpärmen Brädan ABC123.

Att arbeta på Brädan är översiktligt och ett nytt och roligt arbetssätt.

Nu behöver du som pedagog inte längre kopiera mängder av exemplar av ditt arbetsmaterial till dina elever, utan kan utnyttja de fördelar som denna skrivbräda ger; nämligen att förvara och bevara ditt material och att skrivbrädan är hållbar - den tål att skrivas och suddas på tusentals gånger - långt mer än vad vanligt laminerat arbetsmaterial någonsin kan tåla.

Med Brädan ABC123 Skrivbräda blir halvfärdiga sidor och skrynkliga blad ett minne blott.
Tillbehör är en sudd. Pennor ingår inte.

Ordinarie pris: 100 kr. Frakt tillkommer. Eftersom företaget är nedlagt sker försäljning privat i den mån restlager finns.

Beställ genom att sända oss en e-post med; dina önskemål, namn, adress,
telefonnummer, e-postadress samt eventuell fakturaadress och referensnummer.
E-postadress: lena @ sama.se