UKU-lilla - Slutsåld!

Äntligen finns en ukulelebok med visor som man kan spela med bara ett ackord! Det betyder att även de små barnen kan lära sig att spela. Samlingarna i förskolan kan fyllas av spelglada barns glädje och musikaliska kreativitet!

Denna bok innehåller hela 24 visor som spelas med bara ett ackord. Enklare kan det inte bli! Dessutom finns sju två-ackordsvisor. Även de är enkla och roliga att sjunga och spela. Att kunna spela ett instrument, gör att man växer som individ; självförtroendet ökar och man känner sig stolt. Och den känslan sprider sig och påverkar också allt annat som man gör.

Eva Skyborn, lärare, musiker och vissångerska, har samlat dessa enkla visor under sitt arbete som pedagog i skola och förskola. Eva Olivia Samuelson, pedagog och vissångerska, har bidragit med sitt musikaliska kunnande för att göra boken UKU-lilla så tillgänglig som möjligt. Under många år har de båda arbetat i förskola och skola och ukulelespelandet med barnen har varit en av deras viktiga "nycklar" för att stimulera barns utveckling och lärande.
De fantasifulla illustrationerna är gjorda av Maria Matejic och Felix Eliasson.

Till boken finns en instruktions-CD med inspelningar av alla visorna. Dess syfte är att ge dig exempel på hur man kan kompa och sjunga visorna. Musikaliskt och tekniskt ansvariga är Joel Torstensson och Patricio Samuelsson.
Den underbara sången står Moa och Alvina Ljung för.

56 sidor, illustrerad ISBN 978-91-978742-0-5

Ordinarie pris: 236 kr. Moms och frakt tillkommer.
Beställ genom att sända oss en e-post med; dina önskemål, namn, adress,
telefonnummer, e-postadress samt eventuell fakturaadress och referensnummer.
E-postadress: sama@sama.se


Kurser i att lära sig spela ukulele kan arrangeras.
Anmäl intresse till Lena Samuelsson på lena@sama.se
Se även information under fliken Kurser.